Dreamteam 2008

Förra inlägget blev ohemult många tecken långt så det får bli ett nytt för detta viktiga ämne! Om ni läsare ännu inte pungat ut med 50 riksdaler så råder jag er att omedelbart gå in på http://dreamteam.aftonbladet.se/ och skapa er ett lag eller två för årets omgång av Dreamteam Elitserien.

Här följer nu mina två lag, som jag är helt och fullt övertygad kommer att plocka många sköna poäng i år:

Lag 1: Lammhults Lakejer

Målvakt: Jacob Markström, Brynäs IF
Motivering: Denna blott artonårige burväktare har tagit elitserien med storm och får nog anses vara BIF:s självklara förstahandsval i kassen. 1 150 000 kronor och massiva 94.78 i räddningsprocent gör honom till ett finfint köp!

Back: Victor Hedman, Modo Hockey
Motivering: Junioren som ännu inte fyllt 18 år spelar redan på nivå med Timander, Hållberg och de andra gubbarna i Modo. Visar ett härligt lugn och drar sig inte för att plocka fram släggan i powerplay, men glömmer ibland bort att huvudansvaret ligger i egen zon. 875 000 kronor gör honom till given i laget!

Back: Johan Fransson, Linköping HC
Motivering: En av landets bästa försvarare! Gör sitt jobb år efter år och har sällan några djupare svackor. Att LHC ser ut som goda guldkandidater gör inte saken sämre! 1 050 000 kronor är väl spenderade slantar.

Forward: Mats Zuccarello Aasen, Modo Hockey
Motivering: Norrmannen som redan kallas lill-schampo i hockeysfären lockade till sig intresse från många elitklubbar men det var Modo som fick signaturen till slut, och hittills har grabben gjort sig förtjänt av lönen! 13 poäng på 10 matcher gör 675 000 kronor till en struntsumma!

Forward: Niko Dimitrakos, Skellefteå AIK
Motivering: Denna grek-amerikan med grunden lagd i Massachusetts kom till SAIK denna säsong och har tagit sitt ansvar som forward fullt ut! 14 poäng på 11 matcher lovar gott inför framtiden och 800 000 låter precis lagom!

Forward: Tom Wandell, Timrå IK
Motivering: Tom är en riktigt vass 21-åring som efter ett par misslyckade år i Dallas Stars farmarlag inför årets säsong kom tillbaka, nu i Timrå IK, och starten kunde knappast blivit bättre. 8 mål och 6 assist har det blivit och 7 i +/- skvallrar om att han blivit en mer balanserad spelare än tidigare. 875 000 är lite i överkant, men fortsätter han prestera som han gjort hittills så är succen given!

Kommentarer i övrigt: Det finns spelare som mycket väl skulle vara bättre val än de nämnda ovan. Orsaken till att Johan Davidsson, Niklas Sundström mfl inte finns med är deras vansinniga prislappar! Ingen spelare i elitserien, om han inte presterar 2+ poäng per match borde kosta 2 000 000!

Så nu räknar jag med att ni startar ert eget lag och skickar mig en länk så jag får begrunda era underliga val.. ha det kul!

Kommentarer
Postat av: Jonas

var är alla Håååve-spelare? Dåligt lag. Kommer inte hålla.

2008-10-14 @ 16:49:17
URL: http://tomteverkstan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0